Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Ahogy azt a Welcome című hírben Pete Muir megfogalmazta: a JDF megmutatja a fejlesztőknek, hogy miképp lehet JBoss és JavaEE 6 technológiákkal fejleszteni a JBoss EAP és a JBoss AS platformra.

Egyszerű példák

Kicsi és egyszerű dolgokat találunk a quickstarts oldalon, ahol minden egyes példácska erősen egy témára koncentrálódik, bemutatva egy API-t vagy egy használati esetét. Jelenleg 53 ilyen kis téma érhető el a JAX-RS-től kezdve a GWT-n át a tranzakciókezelésig.

Összetett példák

Az egyszerű példák hasznos dolgok, de minden fejlesztőnél eljön az ideje a nagyobb alkalmazás megírásának, amely mindenképpen több, mint az egyszerű példák. A TicketMonster egy összetettebb alkalmazásnak is beillik, amelyen bemutathatóak egy web alkalmazás fontosabb részei, különös tekintettel a felhasználói felületre, amely lehet HTML5+REST, GWT vagy JSF.

Migráció

Ha megismertük a Java EE 6 világát és a köré épülő technológiákat, akkor hasznosak lehetnek a segédletek, amelyek megmutatják, miképpen tudunk régebbi vagy eltérő technológiákról (Seam, Spring, JavaEE 5, stb) migrálni ezen újonnan megismert eszközökre.

Egyebek

Találunk a projekt kapcsán BOM fájlokat, illetve érdemes felkeresni a fórumot (amely még kissé üres, de remélhetőleg megtelik élettel).

      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))