Child pages
 • txt fálj beolvasása
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni az android fáljból olvasásában! Van egy txt fálj és benne az adatok és ezeket az adatokat szeretném beolvasni egy futó programba! Valaki tudna nekem egy kicsit segíteni??????? Előre is köszönöm szépen! Sziasztok!!!!!! :D
      
      
Page viewed times
 • No labels

10 Comments

 1. Segítségeteket szeretném kérni az android fáljból olvasásában! Van egy txt fálj és benne az adatok és ezeket az adatokat szeretném beolvasni egy futó programba!
  Ezt így most nem értem... hol van az a txt fájl és mit akarsz belőle kiolvasni? Illetve hol akadtál el a feladattal?
 2. Szia Gábor!! Van egy txt fáljom és ami ebben a txt fáljba van, azokat az elemeket szeretném megjeleníteni az eclipse programon keresztül! Pl ha a fáljból vmit kitörlök akkor az ne jelenjen meg a következő futtatáskor! Ha adsz nekem egy e-mail címet akkor szívesen megmutatnám h hol akadtam el és nagyon örülnék ha tudnál nekem segíteni! :D :D :D
 3. Van egy txt fáljom és ami ebben a txt fáljba van, azokat az elemeket szeretném megjeleníteni az eclipse programon keresztül!
  Android telefonon? Vagy csak rossz témába írtál?

 4. Gábor! :D  Nem írtam rossz témába!! :D :D Eclips programmal dolgozok! Van egy txt fáljlom amit az eclips programmal úgy akarok beolvastatni hogy, ha lefuttatom a programot, akkor azokat az adatokat olvassa be, ami a txt fáljba van! :D    Pl: a txt fáljba vannak bemeneteim kimeneteim és ha akarok még hozzá tenni vmit akkor azt a txt fáljba beleírom, majd lefuttatom a programot és a végeredmény az lesz, h megjelenik a kijelzőn az a plusz egy adat a bemeneteken és a kimeneteken kívül, amit a txt-be módosítottam!
  Remélem így már kicsit érthetőbb! Nagyon kéne a segítséged! :D Üdv:Tomi

 5. Nem írtam rossz témába!! :D
  Ok, akkor kezdjük az elején: hol van az a txt állomány? A telefonon, az emulátorban vagy a desktop gépen?

 6. Még most csak a számítógépen van rajta! És szeretnék egy olyan programot írni, amit ha elindítok eclipsebe akkor ennek a txt fálj adatait beolvassa!
 7. Még most csak a számítógépen van rajta!
  Rá fog kerülni a telefonra?
  És szeretnék egy olyan programot írni, amit ha elindítok eclipsebe akkor ennek a txt fálj adatait beolvassa!
  Vagy azt szeretnéd, ha a telefonon elindul egy program, akkor beolvassa a desktop gépen lévő txt fájlt?

 8. Igen telóra is rá fog kerülni! Ha adsz nekem egy e-mail címet, akkor elküldöm az egyik kész programomat amit át szeretnék alakítani úgy h fáljból olvassa be az adatokat!
 9. Gábor akkor tudnál nekem segíteni???? :D:D:D  Üdv: Tomi
 10. Írj nyugodtan ide a fórumba, ha annyira nagyon titkos, akkor meg biztos találsz egy email címet a "Rólunk" menüben, ha nagyon keresel... :)