Child pages
 • GWT File upload
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Netbeans 5.5 alatt Google Web Toolkit-el fejlesztek. Egy text fájlt szeretnék elküldeni egy servletnek és feldolgozni.
Beolvashatnám egy String elembe a tartalmát és RPC-vel a szokásos módon elküldhetném egy servletnek feldolgozni. Mindig ugyanazt a fájlt és ugyanonnan tölteném fel.
Körülnéztem a neten és láttam, hogy van file upload lehetőség a GWT-ben de nem értem, hogy működik. Egy egyszerű példára volna szükségem. Köszönöm
      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))
 • No labels

5 Comments

 1. Unknown User (cstamas82)

  Szüksgem lenne egy olyan kis példaprogramra, amelyben egy FileUpload elemmel kiválasztok 1 txt fájlt azt elküldöm egy szervletnek amiben feldolgozom.
 2. Unknown User (cstamas82)

  A GWT oldalán a kliens részre találtam példát de nem tudom a szervletben, hogy kapom meg a fájlt és dolgozom át egy stringé.
 3. Unknown User (cstamas82)

  Van egy FileUpload elem a GWT-ben. Lehetséges-e, hogy kiválasztok benne egy szöveges fájlt majd a tartalmát string-ként RPC-vel átküldöm a servletnek?
 4. Unknown User ((k)risztián)

  En nem ertek a GWT-hez, egy mezei formmal elkuldesz egy file-t egy servletnek as mar dolgozhatod is fel. A legegyszerubb szerintem az Oreilly cos.jar-ral, ha ez is jo neked akkor erre tudok mintapeldat mutatni .....
 5. Unknown User (cstamas82)

  Köszi egyszerűsítettem a dolgot. Már vannak kész működő GWT szervleteim igy fölöslegesen nem akarok még egyett létrehozni. Egyszerűen egy GWT upload objektumban kiválasztom a kivánt fájlt majd gombnyomásra lekérem a getfilename-el  az elérési útvonalat és a fájl nevét. Ezt stringként átadom az egyik szervletemnek amely feldolgozza majd a fájlt. Nincs szükségem igy mégegy fölösleges külső driverre és csak egy plusz metódus a szervletemben. Azért köszi megjegyeztem ezt a lehetőséget is.