Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kaptam egy levelet tőlük – elektronikus formában ügyfélkapun keresztül:

Ezúton tájékozatjuk, hogy a 2009. évi személyi jövedelemadó meghatározott részének 1%-áról szóló 2010. évi rendelkezésében megjelölt, az Szf. tv. 4. §-ába sorolható (civil) kedvezményezett részére az átutalást az adóhatóság teljesítette.

Válaszoljak nekik, hogy köszönöm, amire ők válaszolnak, hogy ők köszönik? Remélhetőleg kiküldik még hárommillió adózónak papíron is, mivel alig 800 ezer ügyfél rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval.

Egyátalán miért kell erre biteket és sávszélességet és tárhelyet – pláne drága élőmunkát1 pazarolni, amikor törvényi kötelességük, hogy átutalják? Különben is, miért csak most teljesítették? Az adóbevallásom óta eltelt fél év, ha én késnék fele ennyit két forint adóval, akkor már az ország négy sarkában lógnék felnégyelve.


1: Halkan írom, nehogy meghallják... biztos, hogy nem volt kevés pénz, amíg szépen kitalálták, megtervezték, kifejlesztették, letesztelték és élesítették azt a modult, amely ezt a munkát elvégzi azon a pár százezer ügyfélen, akik valaha kapcsolatba kerültek az APEH-el elektronikus úton. Különben előre drukkolok, hogy gondolkodás nélkül változtassák meg az APEH és a VPOP egyesülése után a konglomerátum rövid nevét NAVH-re, mert akkor bizony a KIB21 szerint nem tudnak többé üzengetni a felhasználóknak... (smile)

      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))