Child pages
  • NetBeans SVN nézet
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Eclipse-ben használtam SVN nézetet, amely szerint fa struktúrában tudom kezelni az SVN repókat, pár kattintás létrehozni új könyvtárat, átmozgatni egész részeket, ilyesmi. Van ilyen NetBeans-hez? Nem találtam eddig... :)
      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))
  • No labels

3 Comments

  1. Ha más NetBeans és SVN, kérdezek én is egyet. SVN-ben tárolom a projekthez tartozó doksikat is, jobb híján egy /misc könytárban, ami ugyebár nem túl szabvány netbeans struktúra (ha van jobb ötlet, hogy hova kéne ez helyett, az is jöhet!) Ennek megfelelően túl sok tudomást nem is vesz róla a NetBeans, ha kívülről módosítom benne a fájlokat, akkor a fájl nézetben ki/be kell nyitni a könyvtárat, hogy "belenézzen", és észrevegye, hogy ott biza commitolandó dolgok vannak. Egyébként ez emlékeim szerint webes projekteknél is előfordul a web könyvtár mélyebb részeiben - ha kívülről módosítom, nem veszi észre anélkül, hogy ki ne nyitogatnám a könyvtárait. Van valami egyszerűbb mód arra, hogy újrascannelje az egész projektet (ld Eclipse F5)? Újra kéne indítani a Netbeans-t minden commit előtt?
  2. A projekten jobb gomb és "Subversion -> Show changes"
  3. félreértesz, nem a repo-hoz képesti változásokat akarom látni, hanem azt szeretném, hogy észrevegye egyáltalán a netbeans, hogy localban módosultak a fájlok (de nem a netbeansen keresztül) tehát ha közvetlenül a fájlrendszeren bemásolok egy fájlt ebbe a bizonyos /misc könyvtárba, akkor nem óhajtja észrevenni egészen addig, amíg a netbeans file nézetében (projekt nézetben érthető okokból nem is látszik) meg nem nyitom a könyvtárat. Nincs f5, ami újraolvassa lemezről az egész projektet, minden egyes könyvtárával együtt (mint az eclipse-ben). nem annyira svn a kérdés, inkább a netbeans fájlrendszerrel való szinkronban lévősége.