Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Sziasztok

Egy olyan hardvert keresek, ami olyan mint egy ceruza(sajna nem tudom mi a neve), és úgy is viselkedik. Csak simán rejzolni kell vele, valamilyen felületen vagy egy speciális padon. Meg tudnátok mondani mi a nevüz eleknek a hardvereknek.
Egérrel elég vacak gombokat(és ikonokat) rajzolni.
      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))
 • No labels

6 Comments

 1. http://depo.hu/szamitogepek_es_alkatreszei/beviteli_eszkozok/digitalis_tollak_es_kiegeszitoi

  Erre gondoltal?
 2. Igen valami hasonlóra.
  Kösz szépen. Rajzolni kéne, mert egérrel nagyon pocsék.
  Azt is meg tudnád mondani mi ezeknek a gyűjtő nevük?
 3. Szivesen.

  Hat en forditva gondolkodnek. Ne olyat keress amivel, hanem amire >> digitalis rajztabla, ahol ilyet arulnak ott talan lesz ilyen digitalis ceruza is.

  Ha talalsz vmi erdekeset legyszi oszd meg. Sok sikert, udv!
 4. Szia
  Sétnéztem, s "digitális toll" alatt találtam pár terméket. Nagyon sokféle gyártó nincs. A rajztáblák 120 ezertől kezdődnek, de nekem jó lessz az olcsóbb (12-20ezer Ft.-os) is. Amiket találtam azok inkább professzionális szintre vannak, nekem meg csak ikonok s gombok rajzolásához kellenek.

 5. Amikor hasonló célra kerestem táblát kb. fél éve, akkor a Wacom Bamboo One A6-os táblát találtam a legkedvezőbbnek. ~11.500 forint - árgépen nézd meg, én a digitallban vettem - de mégiscsak Wacom, azaz nem kell a ceruzába elem.
 6. Szia
  Érdekelne mi a véleményed, mennyivel lett könnyebb a rajzolás? Igazábol gombok, ikonok, és kissebb képek készítésére akarom használni. Neked mi a véleményed? Tudnál egy kicsit írni róla(erősségek, gyengék), mit egyszerűbb és mit nehezebb vele csinálni? Sajna reklámot(szemetet) annyit találtam róla, de inkább hiszek olyannak akit nem szponzorálnak ezek a cégek. :D