Child pages
  • Eclipse és az UML?
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Azért én is fejlődöm lassan, nem elég az Eclipse-site-ról frissíteni. A lényeg a Callisto site-on van. Ettől rögtön használhatóbbá válik. Jó kört futottam.
      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))
  • No labels

3 Comments

  1. Unknown User (bartaweb)

    Így jobb híján több eclipset használok, egyet az UML-hez, egyet konkrét fejlesztéshez. Az utóbbihoz az Eclipse3.2.1 WTK-t, fontos, hogy a WTK-t töltsük le. egy csomó plugin telepítését megtakaríthatjuk..Valakinek van jobb ötlete?
  2. Unknown User (bartaweb)

    Kerestem UML-lel kapcsolatos anyagot, így akadtam a www.uml.lap.hu oldalra, azon belül az eclipse fejlwsztőeszköz egy linkjére. Letöltés után jött a meglepetés, Azt hittem,Sirkalmi servlettel foglalkozó jól sikerült cikke után ismerős dolgokkal találkozom rajta. Letöltöttem, az elérhető plugineket, De egész más lehetőségeket találtam. Ez jobban elő van készítve az adatbáziskapcsolatokra, a hibernate használatára, mint az eddig használt verzióm.Pedig mindkettő a 3.2-es verziószámot viseli. Próbálta már valaki ezt a verziót?
  3. Talán az EclipseUML 2.1.0, amire gondolsz... ahogy látom ez az Eclipse forrásán alapuló önálló IDE, amely arra van kihegyezve, amit írtál.