Child pages
 • Netbeans, Eclipse code completion
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Sziasztok!

Erdeklodnek hogy Eclipse vagy Netbeans alatt elerheto e "Visual Studio stilusu" kod kiegeszites? Ertem ez alatt, hogy nem csak az objektum utan lerakott pontot kovetoen dobja fel a lehetosegeket, hanem folyamatosan megprobalja kitalalni a valtozoneveket, objektumneveket, stb...

Igazabol ehhez WingIDE (IMHO a legjobb Python IDE) alatt szoktam hozza, es lattam hogy Visual Studio alatt is igy mukodik - nagyban meggyorsitja a munkat.
      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))
 • No labels

7 Comments

 1. A NetBeans a 6.0 óta tud ilyet.
 2. Az Eclipse-ben Content Assist funkciónak hívják, és 18 féle beállítással szabályozhatod a viselkedését.
 3. Unknown User (crystal)

  eclipse-ben a ctrl+1 -et és a ctrl+space-t érdemes püfölni :)
 4. Atneztem az Eclipse Content Assist reszet megegyszer, de ami nekem kellett arra nem talaltam utalast. Netbeans-ben is korulneztem de nem talaltam.

  Nekem az kellene hogyha pl ezt van a forrasban:
  String tesztSzoveg = "teszt szoveg";
  Akkor ha elkezdem irni utana hogy "tes", rogton dobja fel a code completion ablakot amibol ki tudom valasztani a testSzoveg obejktumnevet. Alapbol mind2 IDE csak akkor dob fel ajanlast metodusokra, hogyha kiirtam a teljes objektumnevet, es pontot tettem utana.

 5. Eclipse-ben a Ctrl+Space pont azt csinalja amire gondoltam, koszi! (Azt be lehet allitani hogy magatol csinalja?)
 6. Unknown User (crystal)

  nem tudok ilyen funkcióról de sztem jobb is ha nincs... engem nagyon zavar mikor az editorok belaggolnak mert épp keresik hogy mire lehetne kiegészíteni a kódot.
 7. Hát... ízlések és satöbbi. Persze, feldobhatná állandóan a cc ablakot, de jobb szeretem, ha Ctrl-space én mondom meg neki, hogy mikor szeretnék kiegészítést.