Az ingyenes webinar 2012. szeptember 27. 15.00 órától tekinthető meg.

Kódolni, programozni sokféleképpen lehet, de sajnos sokszor elfeledkezünk a biztonságról. A hacker társadalom a legtöbbször a rosszul megírt alkalmazásokon, réseken keresztül könnyűszerrel juthat bizalmas értékes adatokhoz vagy okozhat kárt rendszerünkben.

Legyen szó piaci szoftverről vagy vállalatok belső szoftverfejlesztéseiről, a biztonságos kódolás, a biztonsági fenyegetések és rések minimalizálása tehát minden esetben kulcsfontosságú.

A Search-Lab céggel közös szervezésben 2012 őszétől biztonságos programozás tanfolyamokat indít a Training360, és ennek beharangozójaként szeptember 27-én, 15.00 órától ingyenes webinart tartanak.

Előadó: Jeges Ernő (IT biztonsági kutatómérnök, fejlesztő, Secure Coding tréner)

Az online előadás során áttekintést nyújtanak a biztonságos programozás problémáiról és fortélyairól, és érzékeltetik a kockázatokat, amelyeket az egyes biztonsági hibák hordoznak. Röviden ismertetik a biztonságos programozással kapcsolatos alapfogalmakat, majd betekintést nyújtanak a hackerek tipikus támadási technikáiba, bemutatva a web alkalmazások, valamint a .NET és a Java platformok néhány legérdekesebb és legveszélyesebb sérülékenységét.

További információk és regisztráció