A héten nézelődtem az Amazon kínálatában Java EE 6 könyvek között, és megakadt a szemem a címben említett művön, amelyet a Packt Publishing adott ki 2012 júniusában, nyomtatott és természetesen e-book formában is. Érdemes odafigyelni, hogy hol veszi meg az ember, mivel érdekes, ám többnyire megszokott jelenséggel szembesülhetünk – a könyv ára nem tükrözi a pénznemek közötti értékbeli különbséget ($1 ~ €1 ~ £1):

A tartalomból

Üres óráimban átlapoztam a Kindle alkalmazásba letöltődő könyvet, és úgy találtam, hogy a mintaként olvasott pár oldal jól reprezentálja a könyv további tartalmát:

A véleményem

A könyv olvasásához szükséges egy biztos Java tudás, illetve némi Java EE tudás se árt, de hiányos Java ismeretekkel is olvasmányos, bár néhol túlzsúfolt forráskód részletekkel, parancssori utasításokkal és képernyőfotókkal.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné megérteni, hogy milyen újdonságok vannak a Java EE 6 kiadásban, illetve szeretne néhány kurrens eszközt és technológiát megismerni (főképp a tesztelés és hibakeresés témakörében), a $15 dollár nem olyan hatalmas összeg, úgy vélem, hogy a könyv írója megérdemel ennyit... (smile)