Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Az ingyenes webinar 2012. szeptember 27. 15.00 órától tekinthető meg.

Kódolni, programozni sokféleképpen lehet, de sajnos sokszor elfeledkezünk a biztonságról. A hacker társadalom a legtöbbször a rosszul megírt alkalmazásokon, réseken keresztül könnyűszerrel juthat bizalmas értékes adatokhoz vagy okozhat kárt rendszerünkben.

  • Tudtad, hogy a támadások 90%-a olyan jól ismert sérülékenységet használ ki, melyek legalább 6 hónapja már publikálásra kerültek?
  • Tudtad, hogy 1000 dollárért 1000 gépes botnetet, 24 órás DDOS támadást vagy akár 10 millió spam célú e-mail címet vásárolhat?
  • Tudtad, hogy a Conficker botnet több mint 10 millió fertőzött zombi számítógépe akár 10 milliárd e-mailt üzenetet is képes kiküldeni a spamlistákra?

Legyen szó piaci szoftverről vagy vállalatok belső szoftverfejlesztéseiről, a biztonságos kódolás, a biztonsági fenyegetések és rések minimalizálása tehát minden esetben kulcsfontosságú.

A Search-Lab céggel közös szervezésben 2012 őszétől biztonságos programozás tanfolyamokat indít a Training360, és ennek beharangozójaként szeptember 27-én, 15.00 órától ingyenes webinart tartanak.

Előadó: Jeges Ernő (IT biztonsági kutatómérnök, fejlesztő, Secure Coding tréner)

Az online előadás során áttekintést nyújtanak a biztonságos programozás problémáiról és fortélyairól, és érzékeltetik a kockázatokat, amelyeket az egyes biztonsági hibák hordoznak. Röviden ismertetik a biztonságos programozással kapcsolatos alapfogalmakat, majd betekintést nyújtanak a hackerek tipikus támadási technikáiba, bemutatva a web alkalmazások, valamint a .NET és a Java platformok néhány legérdekesebb és legveszélyesebb sérülékenységét.

További információk és regisztráció

      
      
Page viewed times

2 Comments

  1. Anonymous

    Úgy tűnik, hogy biztonsági okokból lett csak egy nappal a megrendezés előtt kihirdetve ez a webinar.

  2. Ekkor szerzett róla tudomást a szerkesztőség. (smile)

#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))