Child pages
 • Android fejlesztéshez elindulás
Skip to end of metadata
Go to start of metadata
 Tudtok mondani internetes anyagokat android fejlesztéshez? A java és a c++ nyelvről egy csomót találtam, de sokban különbözik az android az előzőektől.
      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))
 • No labels

6 Comments

 1. A java programozási nyelv konkrétan az Android nyelve, szóval ami ezzel kapcsolatos, az segít neked. C++ Androidhoz nem kell.
  Nekem van 4 pdf-em: Beginning Android - Apress, Pro Android - Appress, Unlocking Android - Manning, Professional Android Development - Wrox.
  Szívesen elküldöm ha írsz email címet, de talán te is megtalálod őket a neten.
  Arról nem tudok nyilatkozni, hogy melyik mennyire jó könyv, de ha valakinek van róla tapasztalata azt én is szívesen veszem.
 2. Légy szíves küldd ide:oliver@benis.eu
  Köszönöm.
 3. Szia Makgab !

  Eddig engem sem érdekelt az android fejlesztés, de egy hete vettem meg a névnapomra a Sony Ericsson Xperia Arc S-t (röviden: ArcS) és gondoltam kéne rá fejleszteni valamit ami jobb mint amit a "Market"-en találok :)

  xesj

 4. Üdv!

  Android fejlesztéshez van valami jó kis útmutató (egyszerű példákkal)?
  A fejlesztői környezet felment: 1. Mi az Android?


  Gábor


 5. Azt szeretném kérdezni, hogy hol találok infót pl arról, hogy az UI leíró XML-ben milyen kulcsszavak vannak az android: után. 

  <EditText
  android:layout_width=, stb.

  Nem tudom h ezeket hogy hívják, ezért nem találok a googlen semmit. XML-ben elvileg element attribútumnak hívják, de itt erre nincs semmi.

   

  thx

  Buzatti

   

  1. Ilyen összefoglaló művet nem fogsz találni, mert ezek az XML attribútumok az adott komponens metódusaitól függenek... tehát EditText esetén például a következő link "XML Attributes" szekciójában: http://developer.android.com/reference/android/widget/EditText.html