Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 4 Next »

Céljaink

Lehetőséget teremteni arra, hogy a magyarországi Java-val foglalkozó szakemberek technológiai tudásukat karbantartsák, tapasztalataikat megosszák egymással. Ezért alkalmi összejöveteleket szervezzünk, ahol rövid – 15-20 perces – előadásokat tartunk egymásnak.

Időpont és helyszín

Az alkalmak minden páratlan hónap harmadik szerdáján vannak, a helyszínt a SZÁMALK Továbbképzés biztosítja (1119 Budapest, Mérnök u. 39.).

Hogy vehetek részt?

Gyere el, tarts előadást, vagy hallgasd a többiekét. Készülj fel valamiből és jelentkezz. Ez nem konferencia, hanem csak egy esti alkalom. Ahogy egy előadás időtartamában is törekszünk a rövidségre, úgy az egész alkalom se jó, ha elhúzódik. Ezért maximum 2-3 előadásra kerülhet sor egyszerre.

Miben segíthetek

Bármiben. Készíts előadást! Meséld el olyanoknak, akiket érdekelhet, de esetleg nem hallottak róla! Ha bármilyen konstruktív ötleted van, akkor írd meg. Ha tudsz olyan céget, aki bármivel szponzorálná az eseményt akkor szólj.

Kapcsolat

Bármilyen kérdésben írhatsz az jum kukac javaforum pont hu címre.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni minél hamarabb a következő alkalomról, akkor a jobb oldali menüben iratkozhatsz fel a hírlevelünk (TODO). Az email címekkel nem élünk vissza, és havonta maximum egy levelet küldünk (célszerűen az előadások előtt).

Támogatók

Az eddigi alkalmak helyszínét először az MTA SZTAKI Párhuzamos és Elosztott rendszerek laboratóriuma majd a Sun Microsystems Magyarország biztosította, s jelenleg a SZÁMALK Továbbképzés, amit ezúttal is köszönünk.

Recently Updated

      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))
  • No labels