Blog
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A rendelést...

...április kilencedikén – szombaton – adtam le a http://www.obostore.com oldalon:

 • 1800mah Andida Battery for HTC Desire HD – US$9.99
 • Fit to All Bike Bicycle Holder Mount BH001 – US$4.99
 • Anti-Glare Screen Protector LCD Film Layer for HTC Desire HD – US$1.99
 • USB Dock Battery Charger for HTC Desire HD – US$3.99
 • U3.5 Leather Case Skin Cover for HTC /Dopod – US$3.49

A postás...

...április 29-én hozta meg a csomagot, amelyet az egyik bélyegző szerint 11-én adtak fel Hongkong-ban, majd 12-én – másodpercre pontosan 12:53:18-kor – adtak fel Szingapúrból a címemre. Hogy a két időpont között merre ült, azt nem tudom, de tegyük hozzá, hogy $2 – azaz kettő dollár – volt a postaköltség, s légi úton jött (warning) – ennyiért Budapestről Pécsre nem tudok ekkora súlyú küldeményt feladni.

A lényeg, hogy sértetlenül megérkezett minden...
...ám a biciklis tartót kicsomagolás közben véletlenül leejtettem, el is tört, de erről már én tehetek... (smile)

Az akkumulátort...

...már be is tettem a telefonba, töltődik rendesen, holnap folytatom a teszteket, várhatóan az 1800mAh másfélszer jobban kell bírja a terhelést. Meglátjuk... (smile)

A biciklis tartó...

...eltörött, de amúgy jó anyagból volt, s a figyelmes kis kínai munkások mellékeltek hozzá egy kis kínai szépséget is.

A védőfólia...

...még bontatlan, már vettem egy fóliát két hete kétezer forintért, ez 360 forintba került, ki fog derülni, hogy jobb-e, mint ami a "hazai" kereskedelemben kapható.

A külső akkutöltő...

...most éppen a gyári akkut tölti USB-ről, de lehetne hálózati feszültséggel is tölteni a pótakkut, ha lenne "angol" konnektorom vagy adapterem, de teljesen jó az USB is. (smile)

Az övtáska...

... kényelmes, hasznos és nem is rossz minőségű, mágnesesen záródik, illetve az övre pattintható egy rugós füllel, illetve rá is zárható az övre egy patentos fletyasszal.

Összefoglalva...

...nem jártam rosszul az üzlettel, ajánlom mindenkinek a fentebb említett oldalt, türelmesen várni kell a csomagra, de nem a kínai postázós oldallal van a probléma, a (nemzetközi) posta a lassú... (smile)

      
      
Page viewed times

3 Comments

 1. Anonymous

  A magyar K.u.K. posta a lassú, nekem hasonló csájníz rendelés jött meg pestig 4 nap alatt, utána 2 hét vámon ülés, majd legnagyobb sajnálatukra megállapították, hogy semmilyen vámot és áfát nem tudnak rám verni, így továbbküldték, amikor is pestről debrecenbe kemény 8 nap alatt eljutott a levélpostai küldemény hozzám.

  Röhej? Röhej.

 2. Anonymous

  Kedves Gábor! A Te blog bejegyzésedet olvasva, vettem én is a bátorságot, az obostore.com -on történő rendeléshez. Az elsődleges indok, nálam is, az 1800 mAh akku volt, de gondoltam ha már lúd (Paypal) legyen kövér (USD). 

  Így minden kiegészítőt, itt rendeltem meg. Tételesen: Bőrtok, képernyővédő fólia, Nakedshell védőtok, autóstartó, autós töltő, bluetooth headset valamint az említett akku. A felsoroltak összesen, 16 800 Ft-ba (!!) kerültek, postaköltséggel

  együtt. Két hét alatt érkezett meg (Rendelés: április 5. Érkezés: április 20.), korrekt védőcsomagolással, sértetlenül és hiánytalanul. Még egyszer köszönet érte, hogy a tapasztalataidat megosztottad, hiszen én is így mertem csak az egész

  rendelési ügyletet felvállalni és meglépni. Megérte, mindenféle szempontból. A legjobbakat neked, üdvözlettel: Tamás, Komárom-Esztergom megyéből.

 3. Anonymous

  Kedves Gábor!

  Én még csak most készülök a fent említett oldalról rendelni,már 1 ideje szemezek vele,csak még nem mertem hozzáfogni (tongue)

  Nagyon megörültem mikor olvastam a pozitív tapasztalataidat,remélem nekem is hasonlóak lesznek majd a benyomásaim...

#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))