Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Replica relojes Omega Confluence frissítés "mellékhatása" okán több dolog is – mondhatni – jelentősebben megváltozott, hiszen közel másfél évet sikerült kihagyni, ez pedig az informatikában jelentős idő, hát még egy agilis módon fejlesztett slágertermék esetén... ennek a lépésnek – mintegy logikus következményként – jelentős hatása van a kinézetre, a felhasználói élményre, illetve kis mértékben a működésmódra is. Úgy gondolom itt az idő arra, hogy egy kis tárlatvezetést tartsak az oldal struktúrájáról és az újdonságokról.

...

Ha eddig is látogattad a portált, akkor biztos észrevetted a szemmel látható változásokat, de azért csokorba szedem a lényegesebbeket.

Look'n'feel

Mit hoz a jövő? bejegyzésre érkeztek ötletek és javaslatok különféle csatornákon, volt néhány észrevétel az oldal kinézetével kapcsolatban, hogy túl egyszerű, átláthatatlan, letisztult, túl összetett, átlátható, túl minimalista... igen, ezek gyakorlatilag egymásnak ellentmondó vélemények... de azért kipróbáltam néhány Confluence témát, amelyek talán segítenek a navigációban és a tartalmak elérésében, végül az Enterprise Theme mellett döntöttem, amely kellően testre szabhatónak néz ki, bár még nem nyúltam bele igazán egy beépített téma és színvilág kiválasztásán kívül. Természetesen a vélemények és módosítási javaslatok jöhetnek, megpróbálom beállítani... (smile)

...