Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Wiki Markup
{section}
{column:width=70%}
h2. Céljaink

Lehetőséget teremteni arra, hogy a magyarországi Java-val foglalkozó szakemberek technológiai tudásukat karbantartsák, tapasztalataikat megosszák egymással. Ezért alkalmi összejöveteleket szervezzünk, ahol rövid -- 15-20 perces -- előadásokat tartunk egymásnak.

h2. Időpont és helyszín

Az alkalmak minden páratlan hónap harmadik szerdáján vannak, a helyszínt a [SZÁMALK Továbbképzés|http://www.szamalk.hu/tisza/] biztosítja (1119 Budapest, Mérnök u. 39.).

{info}
A júliusi alkalom a nyári szabadságolások okán hagyományosan kimarad... tehát 2011. július 20-án nem lesz JUM. :)
{info}

h2. Hogy vehetek részt?

Gyere el, tarts előadást, vagy hallgasd a többiekét. Készülj fel valamiből és [jelentkezz|Jelentkezés]. Ez nem konferencia, hanem csak egy esti alkalom. Ahogy egy előadás  időtartamában is törekszünk a rövidségre, úgy az egész alkalom se jó, ha elhúzódik. Ezért maximum 2-3 előadásra kerülhet sor egyszerre.

h2. Miben segíthetek

Bármiben. Készíts előadást\! Meséld el olyanoknak, akiket érdekelhet, de esetleg nem hallottak róla\! Ha bármilyen konstruktív ötleted van, akkor írd meg. Ha tudsz olyan céget, aki bármivel szponzorálná az  eseményt akkor szólj.

h2. Kapcsolat

Bármilyen kérdésben írhatsz a jum kukac javaforum pont hu címre.

h2. Hírlevél

Ha szeretnél értesülni minél hamarabb a következő alkalomról, akkor [feliratkozhatsz a hírlevelünkre|http://lists.javaforum.hu/mailman/listinfo/jum-announce]. Az email címekkel nem élünk vissza, és csak az előadások előtt küldünk hírlevelet.

h2. Támogatók

Az eddigi alkalmak helyszínét először az MTA SZTAKI Párhuzamos és Elosztott rendszerek laboratóriuma majd a Sun Microsystems Magyarország biztosította, s jelenleg a SZÁMALK Továbbképzés, amit ezúttal is köszönünk.
{column}
{column:width=30%}
h2. Szavazás

{div:style=width:150px}
{survey-results:surveyId=pFY4vh316anZCQC}
{div}
---
Ha szavazni szeretnél, a [szavazás oldalán megteheted|survey].
{column}
{section}
----
{section}
{column:width=60%}
{calendar:id=JUM}
{column}
{column:width=40%}
{recently-updated}
{column}
{section}

Java User Meetings

Tavaly szeptember óta a meetup.com oldalon van a szervezés.


CéljainkImage Added

Lehetőséget teremteni arra, hogy a magyarországi Java technológiákkal foglalkozó szakemberek a szakmai tudásukat karbantartsák, tapasztalataikat megosszák egymással. Ezért alkalmi összejöveteleket szervezzünk, ahol rövid – 15-30 perces – előadásokat tartunk egymásnak.

Időpont és helyszín

Az alkalmak minden páratlan hónap harmadik szerdáján vannak, a helyszín (is) változó, az események meghívójában mindenképpen közöljük!

Hogy vehetek részt?

Gyere el, tarts előadást, vagy hallgasd a többiekét. Készülj fel valamiből és jelentkezz. Ez nem konferencia, hanem csak egy esti alkalom. Ahogy egy előadás időtartamában is törekszünk a rövidségre, úgy az egész alkalom se jó, ha elhúzódik. Ezért maximum 3-4 előadásra kerülhet sor egyszerre.

Miben segíthetek

Bármiben. Készíts előadást! Meséld el olyanoknak, akiket érdekelhet, de esetleg nem hallottak róla! Ha bármilyen konstruktív ötleted van, akkor írd meg. Ha tudsz olyan céget, aki bármivel szponzorálná az eseményt akkor szólj.

Kapcsolat

Bármilyen kérdésben írhatsz a jum@javaforum.hu címre.

Hírlevél

Ha szeretnél értesülni minél hamarabb a következő alkalomról, akkor feliratkozhatsz a hírlevelünkre. Az email címekkel nem élünk vissza, és csak az előadások előtt küldünk hírlevelet.

Támogatók

Az eddigi alkalmak helyszínét először az MTA SZTAKI Párhuzamos és Elosztott rendszerek laboratóriuma majd a Sun Microsystems Magyarország biztosította, s jelenleg a SZÁMALK Továbbképzés, amit ezúttal is köszönünk.

Naptár

Team Calendars
id4064a05f-8b16-4bb8-a9c7-8b7c7f0dad19

Eddigi alkalmak

Children Display
alltrue
reversetrue

Friss tartalom

Recently Updated
showProfilePictrue
themesocial
labelsjum