Child pages
  • JUM1209
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Java User Meetings 2012-09-19

Auth Gábor - Java8 Lambda expressions

Rövid bemutató a Java8 Lambda expressions működéséről.

Kovács Richárd - Grails Demo

A prezentáció felében bemutatnám a Grails keretrendszert, az általa használt technológiákat, majd az előadás második felében elő demóval demonstrálnám, a Grailsben való fejlesztés örömeit és bánatait.

Viczián István - Workflow esettanulmányok

Az előadás keretében két projekt tapasztalatait mutatnám be. Mindkét esetben munkafolyamatokat kellett implementálni. Teljesen ellentétes eszközöket választottunk, az egyiket Ant-tal, a másikat Activiti-vel valósítottuk meg. Főleg a gyakorlati tapasztalatokra, best practice-ekre helyezném a hangsúlyt.

 

Időpont

Az esemény 2012. szeptember 19-én lesz 18 órától.

Helyszín

Az előadások helyszíne a Training360, cím: South Buda Business Park irodaház, 1117 Budapest, Budafoki út 56., III. emelet. Megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől valamint a balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes! Tömegközlekedéssel a 103, 33, 33E, 233E buszokkal vagy a 47, 41, 18 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet eljutni. FONTOS! A terem kiválasztása miatt valamint amiatt, hogy a portán le kell adni a résztvevők nevét, szükséges az előzetes regisztráció itt. Emiatt a jelentkezési határidő 2012. szeptember 16. 23:59. Wifi van a teremben.

Moderátor

Auth Gábor.

Online közvetítés

Nem tervezünk.

      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))