Child pages
  • JUM1011
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Java User Meetings 2010-11-17

Kovács Richárd (mhmxs) vs. Magyar Tamás (Magyusz): EJB vs. Spring showmatch

Két eltérő szemléletű technológia fog összecsapni a szemetek előtt. A több fronton megvívott harc során mindkét irányzat erősségei és gyengeségei kiderülnek.

Auth Gábor: AndroidSOAP

Egy startup és/vagy proof-of-concept projekt, amely lehetővé teszi Android platformról a SOAP hívást, és ehhez a wsimport által WSDL-ből generált Java interfész osztályokat használja, nagyjából azzal a könnyedséggel, amelyet JAX-WS kliens használatánál tapasztalunk. Egyelőre JBoss szerverrel próbáltam ki, ott szépen működik... :)

AndroidSOAP Wiki

Verhás Péter: Üzleti szintű tesztelés

Az üzleti szintű tesztelés (Business Level Testing) az a módszertan amikor a tesztelésbe olyan szintig vonjuk be az üzleti szintű embereket, domain szakértőket, amennyire az lehetséges. Ezzel elérhető, hogy a tesztelés ne tisztán műszaki feladat legyen, hanem ugyanúgy, mint a fejlesztés: üzlet által meghatározott, vagy legalábbis ellenőrzött feladatokat hajtson végre a műszaki csapat. E nélkül a felelősség teljesen a műszaki szakembereken van: mennyire teljes a tesztelés, mennyire fedi le az üzleti igény által kívánt funkciókat és nem funkcionális elvárásokat.

Üzleti szintű tesztelés

Időpont

Az esemény 2010. november 17-én lesz 18 órától.

Helyszín

Az előadások helyszíne a SZÁMALK, cím: 1119 Budapest, Mérnök u. 39. Megközelíthető a városközpont felől a 7E és 173E buszokkal. A Kelenföld városközpontig kell utazni, onnan 2 perc séta a Mérnök utca irányában).
FONTOS! A terem kiválasztása miatt valamint amiatt, hogy a portán le kell adni a résztvevők nevét, szükséges az előzetes regisztráció itt. Emiatt a a jelentkezési határidő 2010. november 15. 23:59. Wifi van a teremben.

Online közvetítés

Nem tervezzük, később gondoljuk kitenni a videókat.

Egyéb tudnivalók

Moderátor: Viczián István

      
      
Page viewed times
#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))