Skip to end of metadata
Go to start of metadata

A Red Hat idén bevásárlós kedvében van, az ESB és MQ megoldásokban utazó FuseSource megvétele után két hónappal egy BPM céget is magáévá tett, ahogy ezt a Polymita weboldalán jelenleg olvashatjuk:

A felvásárlás nagyjából megerősíti, hogy a Red Hat minden bizonnyal felhagy a jelenlegi JBossESB (SOA-P) platformjának további fejlesztgetésével, mivel ezen termékben a mediation flow alapját a jBPM adta, illetve a JBossESB/SOA-P tartalmazott egy Seam és jBPM alapú megoldást is.

A Polymita egyike azon BPM megoldásoknak, amely – ha nem is a jobb felső négyzetben, de szerepel a Gartner Magic Quadrant elemzésében, bár a vezető megoldásoktól még távol van (Pegasystems és Lombardi):

A Red Hat nem is titkolja, hogy a felvásárlás célja a BPM területen való megkapaszkodás, bár a vezető pozícióra való törekvés egyelőre erős kijelentésnek tűnik:

The acquired Polymita technology brings complementary BPM capabilities that are designed to improve the productivity of business users. The combination of JBoss Enterprise BRMS with Polymita technology helps position Red Hat as a leading vendor in the BPM marketplace.

Mit is tud a Polymita?

      
      
Page viewed times

2 Comments

  1. Zs

    Nem azért mondom, de ebből a két videóból semmi nem derült ki. Különösen a második volt időpazarlás (smile)

    1. Auth Gábor AUTHOR

      Sajnos a polymita.com oldalról mintha eltűnt volna minden információ, más hasznos, használható vagy látványos tartalmat pedig nem találtam a youtube-on. (smile)

#trackbackRdf ($trackbackUtils.getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page))